2. Lépés

TERVEZÉS

A tanácsadás után a következő lépés a vizuális koncepció kidolgozása a Zöld Otthon Stratégiában foglaltak alapján. A szolgáltatások összeállításánál az volt az elvem, hogy a tervezési munkát és annak költségeit igyekszem minimalizálni, ezért ez a csomag nem tartalmaz 3D-s látványterveket és kiviteli dokumentációt. Cserébe a tervezést követően olyan speciális szolgáltatásokkal támogatom a megvalósítást, amik valós és hatékony segítséget nyújthatnak a természetesen egyszerű és szép otthon megteremtésében.

A tervezés csomag neked szól, ha…

már túl vagy a tanácsadáson, és készen állsz a folytatásra

szeretnéd kihozni lakásodból a legtöbbet, funkcionális és esztétikai értelemben egyaránt

szeretnéd, ha lakásod nem csak zöldebb, de egyben stílusosabb is lenne

tisztában vagy vele, hogy szükséged van szakmai segítségre a tervezéshez, de szívesen leegyszerűsítenéd és lerövidítenéd ezt a fázist

Mit tartalmaz a tervezés csomag?

icon-pagelines FUNKCIONÁLIS TERV

A tervezés első lépéseként készítek egy színes berendezett alaprajzot, amiből látni fogod, hogy nagyvonalakban milyen bútorozást képzelek el. Itt még nem a konkrét termékeken van a hangsúly, hanem a méreteken és a funkcionális renden.

icon-pagelines STÍLUSTERV

Ezt követően készítek egy stílustervet az egész lakásra nézve, a tanácsadás eredményeként beazonosított saját stílusod alapján. A stílusterv tulajdonképpen egy hangulati montázs (más szóval moodboard), ami inspirációként szolgáló képek felhasználásával segít neked dönteni abban, hogy ezen a vonalon menjünk-e tovább vagy inkább szeretnél egy másik stílust kipróbálni.

icon-pagelines KONCEPCIÓTERV

Az elfogadott stílustervet követően részletes koncepciótervet készítek a tervezéssel érintett helyiségekről. A koncepcióterv szintén egy moodboard, ebben azonban már konkrét anyagokra, színekre, termékekre teszek javaslatot irányárak feltüntetésével, hogy felelősen tudj dönteni a folytatást illetően.

FONTOS TUDNIVALÓ

A tervezés csomagot csak egyben tudod megrendelni.
A tervezési szolgáltatás igénybevételének előfeltétele a tanácsadáson való részvétel!

A tervezés díja:

A tervezési díj több tényező függvénye, ezért minden esetben egyedi árajánlat készül.
Amennyiben irányárakra vagy kíváncsi, kérlek, érdeklődj e-mailben!

Kapcsolat