Helyszíni tanácsadás

Ha úgy érzed, az online tanácsadásnál elmélyültebb, intenzívebb közös munkára vágysz, ahol személyes jelenléttel és gyakorlati tanácsokkal támogatlak, akkor lehetőséged van helyszíni tanácsadást kérni. Ez a szolgáltatás jelenleg csak Budapesten érhető el.

A HELYSZÍNI LAKBERENDEZÉSI TANÁCSADÁS NEKED IS SZÓL, HA

 • egyszerűsíteni szeretnéd az életteredet, hogy kevesebb, de minőségi tárgy vegyen körül
 • úgy érzed, hogy túlzsúfolt a lakásod, harmonikusabb összhatásra vágysz
 • nem szeretsz feleslegesen vásárolni, inkább abból próbálnál meg okosan gazdálkodni, amid van
 • nem állnak távol tőled a kreatív, csináld magad megoldások, de jól jönne néha egy kis segítség…

Milyen kérdésekben számíthatsz rám?

helyszíni lakberendezési tanácsadás

Az online tanácsadáshoz hasonlóan itt is bármilyen kérdéssel megkereshetsz, de van két terület, ahol biztosan hasznodra lehetek: az egyik a tudatos egyszerűsítés, a másik a kreatív átalakítás.

A fenntartható otthon egyik legfontosabb alapja az egyszerűsítés, ezért szívem szerint minden esetben ezzel kezdeném a lakberendezést. A felesleges tárgyaktól való megszabadulás hatalmas felszabadító erővel bír, ezt személyes tapasztalatból mondom.

A környezettudatos lakberendezés másik alapszabálya, hogy új dolgok vásárlása előtt (helyett) próbáljuk meg kihozni a maximumot abból, amink van. Tekintsünk a bútorainkra lehetőségként, amiket bármikor átrendezhetünk, átalakíthatunk, átfesthetünk. Ez a kreatív hozzáállás nem csak fenntartható, de élvezetes módja is a lakberendezésnek, amivel ráadásul igazán személyessé és egyedivé tehető az otthonunk.


HOGYAN NÉZ KI MINDEZ A GYAKORLATBAN?

 • együtt átnézzük a bútoraidat, nagyobb lakberendezési tárgyaidat, hogy mit érdemes közülük megtartani, és mi az, amit jobb lenne inkább elengedni vagy lecserélni
 • ezzel párhuzamosan (vagy ettől függetlenül) segítek kitalálni, hogy mit és hogyan lenne érdemes felújítani, átalakítani vagy valamilyen módon újrahasznosítani a meglévő dolgaid közül
 • ha már túl vagy a selejtezésen (vagy azon kevesek közé tartozol, akinek nem volt szüksége rá…), segítek megtalálni a legmegfelelőbb, vagyis praktikus és környezetbarát tárolási megoldásokat
 • kisebb, DIY projektek megvalósításával kapcsolatban is kereshetsz pl. egy galériafal, kosárfal elkészítésével, bútorfestési vagy dekorációs kérdésekkel

Mindez csak egy lehetőség, a helyszíni tanácsadás konkrét tematikáját mindig te határozod meg!

helyszíni lakberendezési tanácsadás Greenster Őrfi Eszter

HOGYAN ZAJLIK A HELYSZÍNI TANÁCSADÁS?

A megkeresést követően a folyamat egy rövid, kb. fél órás online konzultációval kezdődik, ahol átbeszéljük, hogy miket szeretnél megvalósítani az otthonodban, mi lesz a helyszíni látogatás pontos célja. Így rá tudunk készülni a közös munkára, illetve azt is fel tudjuk mérni, hogy várhatóan egy vagy több találkozóra lesz szükség.

Ezt követi egy 4 órás, személyes konzultáció a helyszínen, ahol együtt átnézünk, átbeszélünk, megcsinálunk mindent, amit csak szeretnél, illletve ami belefér ebbe az időkeretbe. A helyszíni látogatást követően kapsz egy emlékeztetőt a felmerült ötletekről, továbbá egy körben lehetőséged van még e-mailben kérdezni a projekttel kapcsolatban.

Ha egy alkalom kevésnek bizonyulna a célod eléréséhez, lehetőség van több alkalmas bérlet vásárlására, kedvezményes áron. Az egyes találkozók között e-mailben tartjuk a kapcsolatot, így lehetőséged van kérdezni és megosztani a tapasztalataidat. A folyamat közben végig fogom a kezed: kísérlek, támogatlak, mentorállak annak érdekében, hogy meg tudd valósítani, amit szeretnél.


Mit adhat neked a helyszíni tanácsadás?

 • személyes jelenlétet, koncentrált figyelmet
 • intenzív, félnapos közös munkát, ami téged is megdolgoztat
 • 4 órás, tömény ötletdömpinget, ami garantáltan stimulálni fog
 • valós, kétkezi segítségnyújtást kreatív ötleteid megvalósításához
 • gyakorlati tanácsokat, tippeket az otthonod egyszerűsítéséhez és fenntartható átalakításához

Az egy alkalmas helyszíni tanácsadás díja 50.000,- Ft (AAM).

A helyszíni tanácsadás jelenleg elsősorban Budapesten és környékén vehető igénybe.

Amennyiben a fővároson kívül lenne rá szükséged, keress meg, és egyeztessünk a lehetőségekről!