Enteriőr tervezés

Vannak olyan esetek, amikor a tanácsadás egyszerűen nem elég: ez adódhat a projekt léptékéből, összetettségéből, de abból is, hogy nincs elég időd, energiád vagy affinitásod ahhoz, hogy magad találj ki mindent. Ekkor jöhet jól a tervezési szolgáltatás!

AZ ENTERIŐR TERVEZÉS NEKED IS SZÓL, HA

  • meglévő lakásod nagyobb átalakítására készülsz,
  • csak egyetlen helyiséget alakítanál át gyökeresen,
  • új lakásba költözöl vagy éppen építkezés előtt állsz,
  • irodádat, üzlethelyiségedet szeretnéd ki- vagy átalakítani,

és fontos számodra, hogy mindezt egy világos koncepció alapján, környezet- és pénztárcabarát módon valósítsd meg.

A tervezés során ugyanazok az elvek vezetnek, amelyek az egész munkámat jellemzik: az egyszerűségre és a természetességre törekszem, mindig az adott projekt keretei között. Ha te is ezeket az elveket vallod, akkor biztos jól meg fogjuk érteni egymást!

Mikor érdemes tervezési szolgáltatást kérned

HOGYAN ZAJLIK A TERVEZÉSI FOLYAMAT ÉS MENNYIBE KERÜL?

A tervezési munka megkezdése előtt szükség van egy személyes találkozóra, ahol megismerjük egymást és a projektet. Ez a konzultáció akkor is díjmentes, ha végül nem állapodunk meg. A közösen összeállított tervezési program alapján adok egy árajánlatot, amelynek az elfogadása esetén kezdődhet a munka.

  • STÍLUSTERV

Első lépésként Pinterest-es képekből álló moodboard-okat készítek az általad elképzelt stílus és az objektív adottságok figyelembe vételével. Projektenként két, maximum három változat elegendő szokott lenni ahhoz, hogy eldöntsük, milyen legyen az enteriőr hangulata, összképe.

  • FUNKCIONÁLIS TERV

Második lépésként egy berendezett alaprajz készül, ami a bútorok elrendezését, méretét és a térkapcsolatokat hivatott bemutatni. Az alaprajzon a bútorok még csak sematikusan szerepelnek, mert ebben a fázisban a cél az optimális funkcionális rend megtalálása.

  • KONCEPCIÓTERV

A harmadik fázis arról szól, hogy lehozzuk a megálmodott víziót a földre. Egy helyiségenként részletesen kidolgozott szöveges és képi anyagra számíthatsz, konkrét megoldási javaslatokkal, ajánlott termékekkel, árakkal.

 

A tervezési díj 5.000,- Ft/m2-től indul. A konkrét árajánlat attól függ, hogy milyen jellegű, részletességű tervekre van szükséged (pl. kellenek-e kiviteli tervek vagy sem). Ha úgy érzed, szívesen dolgoznál velem, vedd fel velem a kapcsolatot, és egyeztessünk egy időpontot az első, ingyenes konzultációra!